Monday, December 6, 2010

Teringat barbie diaries..

Rumah aku dah kosong selepas saudara mara and kakak,abang aku balik..Kenduri depan rumah aku pun dah selesai..Seorang lagi anak dara kat sini dah jadi isteri orang..Tapi kan,sejak tengok cerita the barbie diaries semalam,aku jadi rasa nak patung barbie tu..Ye la,masa kecil2 dulu tak dpat..=(..Erm,bila agaknyer aku boleh dapat?hahaha...Nanti mak aku samakan aku dengan dak kecik lak..Confirm bin pasti,msti aku akan dpat cramah free dari my lovely mum..heheheh..