Thursday, June 9, 2011

Pakai kasut gajah je la!

Huhuhu..penat jer aku pergi malam penutup UNIFEST...Bukannya dapat cop pun...Astaghfirullahalazim..Tak ikhlas ke kau pergi tadi?Buat la sesuatu tu dengan ikhlas...(terus insaf)...Tapi tak apa la, tak dapat cop pun aku tetap dapat pengalaman....Pengalaman apa?Pengalaman kasut putus...huahuahua....Entah macam mana boleh putus entah..Kalau cerita dekat mak aku ni mesti dia Cuma mampu geleng kepala..Sebab dah penat leter kat aku...Dia cakap aku ni patut pakai kasut besi jer..Tak pun pakai kasut gajah...Wahhh...Mak, gajah pakai kasut ke?hahaha (gelak minta penampar)...PANG!!..dah dapat dah penampar sulong....
Macam yang aku cakap hari ni ada UNIFEST atau untuk kefahaman yang lebih jitu program untuk student daftar kelab contohnya taekwando...hahah...gelak tiba-tiba sebab nak mention kalau aku masuk taekwando...hahah...Sebenarnya hari ni aku tiba-tiba jatuh....Bukan jatuh tangga atau jatuh yang menyakitkan tubuh badan...Tapi aku jatuh hati...kuang...kuang...kuang...Masa aku tengah mencari kelab untuk aku daftar tu la kan aku ternampak la seorang mamat ni...Tapi sebelum ni dah biasa nampak kot...Tapi tak ada la feeling pun tapi petang tadi bila berhadapan betul-betul dengan dia and siap bercakap dalam beberapa patah perkataan la kan, entah kenapa rasa lain...Wahh, dah macam dalam drama la pula....Lepas tu masa balik bilik aku terbayang-bayang muka dia...hahahaha....Tak boleh jadi ni...Then masa aku pergi program penutup ni pun aku tercari-cari dia...Adoiiiii....STOP IT!!!!Yeah....
Aku rasa esok-esok aku dah buka buku baru...;)...Tapi first time aku jumpa dia masa first sem, aku ingat dia ni ustad...Hahaha...Aku ingat dia nak sound kawan aku ke kan sebab kawan aku free hair, sekali rupa-rupanya dia nak bertanya...Hahahah..Dah, dah....Stop cerita pasal dia...Habis jer hari ini, maka habislah cerita tentang dia.....Alright!
Lepas ni kena pakai kasut macam ni kot..
            






Ceritera couple

Kyuhyun : Berani betul awak pandang lelaki lain ye..
AYP : eh, mana ada!Saya tak pandang, saya jeling jer...Don't worry be happy cause u always in the top and bottom of my heart..seriously...
Kyuhyun : I don't trust youuuu
AYP : Yeah, me too...Saya pun tak boleh nak percaya diri saya sendiri...
Kyuhyun : agagaga....