Monday, January 3, 2011

Bad day..

Betul2 tension...mybe perubahan yg berlaku kot..Roomate ok kot,entah la..baru first day,mana boleh judge lagi. tapi buat masa ni tak ada masalah...Tapi tetap jugak rindukan bilik yg sebelum ni,and my roomate k.Ani...huhuhu...So,moral and value,kena la struggle sikit for this sem..Dah tak ada istilah nak tidur lewat2 sangat..Dah la tingkap berhadapan hutan and bangunan yg tak siap..Memang dapat la kan...Tapi,anggap tu semua dugaan,tak boleh la nak hidup sentiasa dalam keadaan senang je kan...Tapi,awal2 lagi dah miss my mom and my dad..And also my youngest brother la(Walau hakikatnya asyik gaduh je memanjang..)..Agak susah la rasanya this semester...Tapi kena kuat semangat..(berapa banyak tapi da aku ni..)..Dan yg peliknya kenapa aku tak boleh nak tidur ni..Kelas lambat lagi..Musykil aku,tak pe la..kejap lagi try juga lelapkan mata..hehehe...harap tak terus terlelap...