Saturday, May 21, 2011

Happy Birthday To Me

Cuba tengok dekat header tu...Wahh AYP dah 19 tahun la....Yeah happy birthday to me...Happy Birthday to me...Happy Birthday to myself..hahah....terima kasih la pada yang wish..AYP terharu...wekkk...hahahah...poyo la pula..Meskipun birthday kali ni tak ada kek...Actually sedih juga, ada siapa-siapa nak sponsor secret recipe tak?hahahah..Tapi tak ada kek pun it’s ok la sebab my mom buat makanan kegemaran I iaitu Tomyam...Wish yang aku tunggu pun aku dah dapat..Of course la dari adik beradik aku..Wish diorang bermakna buat aku, kalau tak aku akan rasa birthday aku tak best..Aku tengah nak tunggu coklat dari adik aku yang kecil, tak beli siap dia..hahah..So dihari bahagia aku ni, aku tanam azam baru..InsyaAllah aku cuba sedaya upaya....

Aku tunggu juga Kyuhyun and Donghae Super Junior wish birthday...
happy birthday!!kata donghae dan kyuhyun


Akhirnya penantian aku terbalas...Kyuhyun call menggunakan panggilan antarabangsa..Dia cakap ‘jagiya, saengil chukha hamnida’..Maksudnya sayang...opss,terbagitahu pula panggilan manja dia kat aku...ok,maksud dia sayang, happy birthday...So kalau korang rasa nak wish birthday awek ke balak korang ke kan nak cuba kelainan ke...ye la asyik-asyik perkataan yang sama kan so boleh la try wish dalam bahasa korea...hahaha...Donghae pula wish kat facebook sebab kredit dia habis lagipula dia kata mahal..So meggunakan teknologi terkini dia pun wish kat facebook...Dia cakap ‘saengil chukha hamnida,saranghae..upsss...hahaha..Yeah, maka aku mendapat ucapan dari Kyuhyun dan Donghae melalui mimpi di hari jadi aku...haha..

Dah Pukul 12??

Dah pukul 12....Alamak macam mana ni..macam mana ni...Alamak...Dah pukul 12...Aduhhh,...Dah pukul 12....

ahhahaa..Apa kena dengan aku?Sekarang dah pukul 12 dan dah masuk tarikh 21 May...Maka 21 May aku sudah pun naik satu angka...Dari 18 ke 19...huhuhu...Happy birthday to me(nyanyi macam ucop antu kak limah)hahaha..