Tuesday, December 7, 2010

Amri Yahyah pemain lincah

Aku baru je habis tengok perlawanan Malaysia lawan Laos.. First goal Amri Yahyah la yg gol kan..Dengan tandukan ajaib dia tu la..Yang bagusnya Amri ni kan,dia rajin..Rajin kejar bola.Kalau tengok pemain lain kdang2 bukan main susah nak kejar bola,diorang tahu ambik bola yg dekat jerr..Tapi Amri ni kecik2 cili padi,lincah seyh..Sebab tu dia digelar pemain yg rajin..Favourite team aku pun Selangor dgn Pahang cuma Pahang sekarang agk malap sikit.Aku start minat team Selangor,of course la sebab ada Amri,lepas tu plak Selangor tengah gah tak silap aku tahun 2006 kot yg team tu menang 3 piala.Dah la ada Bambang Pamungkas..Masa tu aku memang giler bola la,siap gduh dgan akak aku sebab rebut tengok tv.Aku lak pantang kalau Selangor main,memang aku pastikan aku dpat tengok.Masa tu aku memang minat Khalid Jamlus,Bambang and Amri...Dulu2 memang aku kumpul la buku bola,lagi2 yg ada gmbar amri atau nama mnje nye Aie..Heheheh...Nama dah la sama dengan ex aku..Eh,lari topik plak...Hehehe...Apa pun aku rasa Amri ni boleh jd legend bola sepak..Lebih kurang Bambang juga,kecik tapi lincah.Kalau prasan,Amri suka bagi tandukan yg superb..Nth2 dia memang suka menanduk kot,jgn ditnduk ank bini dia dh...Hahahaha..