Wednesday, May 4, 2011

JYJ in Malaysia (speaking in Malay) Press Conference



Yang ni lagi comel...hahaha..dia ikut jer rentak host tu...hahaah...Tapi aku tak kenal la pula JYJ ni..group Korea ke Jepun ke...Tapi cute la masa cakap Melayu tu..Aku cinta padamu juga lahhh...hahahah

FT Island in Malaysia

comel nyer Hongki cakap Malay language...hahaaha...video ni dah lama tapi bila tgok seronok la kan orang korea speak Malay...Pulak tu AYP dah minat FT ISLAND sekarang ni selepas SUPER JUNIOR...Ouhhhhh.....hahaahhaahhaa