Saturday, February 19, 2011

I am a good Stalker

Hahahah.....Giler tak boleh bla kan tajuk...Tapi betul la tu,i am a good stalker...Kali ke empat aku jumpa my Af hari Khamis baru ni tapi dari jarak jauh je la...Then,hari ni aku ternampak dia masa aku kat kolej member aku..Today ada perasmian SUKOL yang iaitu sukan antara Kolej  and ada la budak lelaki bising-bising,so aku tengok la kat tingkap..Kot ada yang mengamuk ke,kena histeria ke siang-siang kan..Tiba-tiba mata aku tertumpu la pada seorang lelaki berbaju hitam dalam kalangan lelaki-lelaki berbaju hitam yang lain...Giler tajam mata aku...Lepas tu kawan aku cakap bukan mata tajam tapi mata gatal...hahahah...So,total nya dah lima kali la aku ternampak dia...Hehehe


Actually today ada sambutan maulidur Rasul juga,so ada la perarakan tapi aku tak dapat tengok la perarakannya sebab aku ada kelas ganti kan...And malam tadi aku baru lepas test kot..Agak frust la menjawab,mana tak nya lain tanya lain yang aku jawab...So kena struggle untuk next test la nampaknya...And then aku pergi kelas pagi tadi aku pakai wedges (yang perempuan tahu la apa)..Lepas tu aku kena bahan dengan kawan aku..hahah...giler jahat...Malu sayeee....diorang cakap aku dah jadi ada improvement,hari tu aku pakai kemeja yang girl punya tu pun kena bahan...diaorang cakap aku dah pakai pakaian perempuan...Adoiii,selama ni aku pergi kelas kan pakai baju kurung,baju kurung tu bukan pakaian perempuan ker...huhuhu...Tapi nampak la kan betapa concern nya kawan-kawan aku...hahahaa