Thursday, May 19, 2011

I hate Blog!!!




I hate blog!!What?Habis kalau benci blog kenapa buat blog??Gila apa?Actually bukan ayat aku tu..Tu ayat dari seorang kawan aku. Dia kata tak suka blog. I hate blog,katanya..Dia kata blog tu macam reveal ourself,nak cerita pasal kehidupan sendiri...Nak cerita pasal apa yang terjadi dalam kehidupan seharianlah...Haih,dah la dia cakap macam tu depan penulis blog a.k.a AKU..Hey,dah tak suka blog dah la,tak payah nak cakap itu ini. Setiap manusia kan berbeza. Kalau semua manusia suka berblogging kang susah la nuffnang nak bagi bufered earning nanti sebab banyak sangat yang bersaing...Hahahah...Kalau dah tak suka blog,shhhhh...senyap-senyap je..Bagi je kat kami yang suka tulis blog. Lagipun tak semua orang yang buat blog menceritakan hal peribadi..Manusia lain-lain,ada orang suka itu ada orang suka ini. Tak perlulah kita nak mengutuk sesuatu yang kita tak suka macam tu sekali kan..

whatever lah..you suka ke benci ke I tak kisah la..Yang penting I happy berblogging. you apa tahu?You tak pernah berblogging,so mana nak tahu bestnyer yang kitaorang rasa..you nak benci ke nak meluat ke..Ada I kisah?huahuahua..