Monday, May 2, 2011

Donghae and Shindong awkward together

Wooo...cerita pasal KPOP pula la...tengah aku merantau atas angin aku dapat la cerita tentang ahli super junior...Biasa la, aku mesti cari cerita tentang ahli super junior kan...Aku tak tahu la ni the latest punya cerita ke tak sebenarnya ni...Tapi aku rasa the latest..Ye, aku confident...hahah...

Pelik kan..dah bertahun dok one group but still awkward.Kalau sebelum ni Heechul dengan Eunhyuk yang awkwardnya...Lepas tu terbongkar dekat SUJU INTIMATE..Yang buat aku pelik, no.fon pun tak simpan..Padahal diorang selalu berjumpa kot..Pelik juga kan..So aku rasa kena buat SUJU INTIMATE 2 untuk rapatkan shindong dengan Donghae..Lagi pun masa SUJU INTIMATE sebelum ni donghae dengan Shindong tak ada...Ha, lepas ni aku nak call la orang yang organize SUJU INTIMATE TV show tu..hahaha...dapat pulakkk kannn....