Friday, March 25, 2011

Sorry Kawan..

Baru-baru ni plus semalam aku ada buat status lebih kurang macam ni "Time ko perlukan aku,aku ada...Lepas tu kau tinggalkan bila aku tak diperlukan..Itu lah definisi kawan buat ko"

So,aku menerima beberapa feedback dari kawan aku..Ada yang tanya kepada siapa status tu aku tujukan..Ada juga yang like status tu..

Kepada Kim..

Sorry sebab sebenarnya status tu bukan totally buat kawan lama aku tu...Status tu untuk sesiapa yang rasa dia pernah buat macam tu...Tapi memang status tu untuk ex friend aku tu juga cuma tujuan status tu bukan untuk 'mereka' semata-mata...Status tu aku buat time bengang bila aku rasa diri aku diperlaku macam tu...

So,kepada mereka yang merasakan dirinya bergelar sahabat, jagalah sahabat anda...Bila kita ikhlas berkawan,Insya Allah hubungan itu sentiasa diredhaiNya..Tapi bila kita mengkhianati kawan,jangan tanya kenapa kalau anda sendiri akan dikhianati...Pesanan Khidmat Masyarakat ini dibawakan oleh Stalker Management iaitu company aku...Hahahahah......

Giler tak boleh bla bila aku berkeadaan formal macam tu...Tapi macam best je kalau cakap dengan kawan macam tu..Paling tidak kena penyepak je tak pun kena pangkat 'buang tebiat'...hahah..Yang pasti ayat diatas mempunyai maksud nya tersendiri...

Setiap orang ada kekurangan dan aku faham tu...So jom la kita perbaiki kelemahan tu di workshop yang berdekatan...AYP budak baru belajar..('',)

Cukup 100 ..('',)

Assalamualaikum dan selamat pagi




Berita hari ini melaporkan sahabat AYP kini sudahpun mencecah 100000?Oh tidak....itu sudah pasti tidak akan terjadi kerana berita yang sebebenarnyer jumlah sahabat blogger AYP cukup 100...




hahahahah.. (gelak besar)


Susah betul jadi pemberita ek..Nak kena cakap formal la,duduk tegak la..kena hafal fakta,huhhh..Kalau aku memang tak la kot..Tapi jangan pandang wa sebelah mata eyh..Tuhan dah bagi dua mata,pandang lah dua-dua mata...hahah..


Anyway just nak bagitahu yang sahabat ke- 100 yang bertuah tu ialah blogger Cik Hana .... tahniah kepada anda sebab anda memenangi percutian di rumah anda sendiri..So enjoy yourself....hahaha

*AYP teringin sangat nak jadi follower ke 100...siapa-siapa yang follower dia dah 99 tu roger-roger la AYP...Hahaha