Friday, March 25, 2011

Sorry Kawan..

Baru-baru ni plus semalam aku ada buat status lebih kurang macam ni "Time ko perlukan aku,aku ada...Lepas tu kau tinggalkan bila aku tak diperlukan..Itu lah definisi kawan buat ko"

So,aku menerima beberapa feedback dari kawan aku..Ada yang tanya kepada siapa status tu aku tujukan..Ada juga yang like status tu..

Kepada Kim..

Sorry sebab sebenarnya status tu bukan totally buat kawan lama aku tu...Status tu untuk sesiapa yang rasa dia pernah buat macam tu...Tapi memang status tu untuk ex friend aku tu juga cuma tujuan status tu bukan untuk 'mereka' semata-mata...Status tu aku buat time bengang bila aku rasa diri aku diperlaku macam tu...

So,kepada mereka yang merasakan dirinya bergelar sahabat, jagalah sahabat anda...Bila kita ikhlas berkawan,Insya Allah hubungan itu sentiasa diredhaiNya..Tapi bila kita mengkhianati kawan,jangan tanya kenapa kalau anda sendiri akan dikhianati...Pesanan Khidmat Masyarakat ini dibawakan oleh Stalker Management iaitu company aku...Hahahahah......

Giler tak boleh bla bila aku berkeadaan formal macam tu...Tapi macam best je kalau cakap dengan kawan macam tu..Paling tidak kena penyepak je tak pun kena pangkat 'buang tebiat'...hahah..Yang pasti ayat diatas mempunyai maksud nya tersendiri...

Setiap orang ada kekurangan dan aku faham tu...So jom la kita perbaiki kelemahan tu di workshop yang berdekatan...AYP budak baru belajar..('',)

3 comments:

  1. orang ni macam macam.. hari ni dy lain.. esk dy lain.. ~_~

    ReplyDelete
  2. betul tu fTin....mAnusia boleh berubah sekelip mata...

    ReplyDelete
  3. hermmmm . oke . aku da faham . serius memang terasa . i am sorry .

    ReplyDelete