Sunday, February 6, 2011

sampai juga akhirnya aku ke UiTM Segamat ni...hahaha...Dah dapat cuti seminggu mesti ar dah mula liat kan nak balik..Pulak tu cuti seminggu ni sangat bermakna untuk aku...Mana taknya,adik beradik aku semua balik..Bukan senang kan nak berkumpul lengkap semuanya bila masing-masing dah ada komitment sendiri..Mybe tu hikmah lepas macam-macam situasi yang jadi kat aku sebelum balik ke rumah..:)..Ouuu,rindu my rumah...hahahah...

sekarang aku tengah mencari background baru...Tapi sayang la pula nak buang background ni...pulak tu aku terjumpa background yang lawa-lawa..Tapi masih tak berjumpa bckground warna merah hitam..it's okay,masih terus mencari...

owww....esok dah start kelas..well,AYP kena bersemangat!hahaha...

sebenarnya kan............aku tak tahu nak membebel apa la....hahahah..sebab tu ayat aku dari atas sampai ke bawah tak ada kena mengena...hahahah

ha...tiba-tiba idea datang menjelma saat aku tertengok fb seseorang...yup,seseorang yang aku suka. tapi rasanya dia ramai peminta kot,tipu la kalau tak ada yang minat kan. rupa ada,perangai pun nampak baik. tapi apa yang boelh aku cakap kat diri aku 'forget about him'...hahaha...dia tak kenal pun aku,tapi aku kenal dia...hahaha...peribadi dia yang nampak matang sebagai anak sulong buat aku bertambah-tambah la suka...hahaha....tapi bukan la sampai tahap nak bercinta dengan dia,just mengagumi keperibadian dia...ceeewaaahhh...

owhh,aku kesunyian la...dalam bilik ni aku sorang-sorang jer...roomate yang lain tak tahu kemana menghilang,yang tak balik lagi pun ada..maklum la esok dia kelas pukul 2...best kan???argghhh,jelesnyer aku dengan dia.....hahahah...

aishhh,keboringan yang datang melanda...tadi kawan aku ada cerita satu cerita...ermm...dia cakap si 'dia' yang pernah buat aku frust menonggeng dahulu kala (zaman aku tak matang agi..) ada minta tolong dia untuk tackle aku...hahahaha...jap,kelakar ke??macam tak je....huhuhu...ahh,benda dah lepas bia la terlepas..let by gone be by gone..harap dia jumpa perempuan yang sesuai dengan dia...hehehe...aku bukan orangnya...

eh,time aku tulis blog,time tu juga la ada yang ajak chat kat fb....ish ish ish...kebanyakan bagi ayat yang sama 'ganggu tak?'...'asal mana'...'ada kat mana'...herm...diorang ni pakat ke bagi ayat yang sama wahai kaum adam?opps,aku ternampak satu fb seorang lelaki ni yang nampak cool berbaju melayu..so,aku buka la kan...jeng...jeng..jeng..ada satu picture dia tak pakai baju...reject terus la...hahaha..aku tak suka betul tengok laki bergambar tak pakai baju,takpun lelaki yang suka tunjuk badan..jangan tanya kenapa,tapi aku memang tak suka...hahah

tiba-tiba aku teringat hari sabtu punya malam...kitaorang satu family tengok ceerita hindustan Badshah..Memang cerita lama,tapi best kot..Tergelak-gelak kitaorang...Ermmhhh,moment yang sangat indah...ku kepal-kepal lalu ku simpan dalam minda dan hati dan ku bawa ke uitm ini...hahahahah

dah la,aku rasa makin lama aku makin merapu...baik aku sudahi dengan wabillahitaufikwalhidayah...wassalamualaikum,warahmatullahhiwabarakatuh...hehehe

*tengah dalam dunia keblurran lagi....hahahah