Wednesday, March 16, 2011

Sayang Mak dan ayah

Huhuhu.........


Tajuk tak boleh bla kan?Macam aku je yang sayang mak ayah aku...I'm believed that semua anak sayang kat parents dorang kan.........Yang tak sayang tu maybe tak bersyukur la tu dengan pemberian Tuhan....Hihihi


Anyway,suara rock aku ni masih macam ni,sampai aku lupa suara asal aku macam mana..Dekat kelas aku asyik kena nganjing je dengan classmate aku...Takpe kawan-kawan,time korang nanti aku bagi habis-habis..hahahah...
Pagi tadi aku sangat beruntung sebab dapat jumpa parents aku..Padahal semalam aku baru lepas cakap kat kawan aku dengan kakak aku yang aku rindu mak dan ayah aku,daaaaannn siapa sangka aku dapat jumpa diorang...('',)..Alhamdulillah....Dan yang buat aku terharu,mak aku belikan aku air asam jawa..Mybe bagi orang lain ianya simple tapi pada aku,cukup buat aku tersentuh...Sebabnya aku dah ok dah,tak batuk sangat,sakit tekak pun dah hilang cuma suara aku jer rock sikit...Tapi dia macam risau,then dia suruh aku habiskan....Aku dah la tak gemar air tu,tai sebab mak yang beli,air masam pun jadi manis ma....hahahahaha...Dan even dia tengah tak ada duit dia belikan juga aku kasut...Aku tak minta pun,tapi tiba-tiba dia ternampak satu kasut and pada pandangan dia cantik dan dia dia pun tanya aku ....So aku terima jer la......OWWW...THANKS MOM...


Lagi sedih,mak dengan ayah aku asyik tanya confirm ke aku tak balik minggu ni so aku cakap la tak sebab aku ada test..........haiiiiiiiiiii...Mak dengan ayah aku selalu buat aku tersentuhhhh....huhuhuhuu....Jasa u tersemat dihati...wahhh...hahhahaha


Anyway,aku dah lama tak cerita pasal MR.AF yang aku dok stalker..siap kira bilangan pertemuan lagi tu...Tapi cukup la 10 kali pertemuan yang aku kira...Lepas kes dia dok bergesel-gesel tu then lepas aku balik rumah time aku demam tu....Aku bercadang stop stalker dia...Bukan give up tapi lebih kepada kesedaran diri...hahahah...Then,masa balik rumah tu ada sesuatu yang menyedarkan aku supaya tak terus hanyut dengan benda semua ni......Boleh kalau aku nak stalker orang tapi biarlah duluuu...hahaha...Dan guess what?Aku dah berjaya kot, terserempak dengan dia pun aku dah tak seexcited dulu....perubahan yang baik kan?..('',)


Huhh..Dah la,aku nak menghafaz pula.....Penat balik dari training tadi..Training tadi sangat bestttt...


*Kenapa orang banyak duit sayang sangat duit dia?Kadang-kadang nak makan berkira tapi membazir benda tak tentu arah boleh pulak..pelik aku.....