Thursday, July 14, 2011

Kalaulah malang tu boleh Bau...

Hari ni dah boleh kot kalau aku cakap hari malang aku...huhuhu...nak meraung tak boleh, nak melalak tak boleh, gelakkan diri sendiri tak mampu...redha jer la mampu...Ikut sedih memang sedih, tapi baik tak payah fikir..
Actually duit aku hilang.....waaaaaa...Dah la esok ada trip nak pergi Cameron, nak makan strawberrrrryyyyyyyyyy....huhuhu...Aku tak ingat hilang kat mana (kalau ingat dah tentu lah tak hilang kan...)...sebenarnya aku pergi tempah makanan then pergi library nak hantar buku Dont Be Sad tapi library tutup..So aku pun pergi la ke kedai makan balik...
Dah siap ambil makanan baru aku ingat, aku ada bawa duit RM 50 sebab nak beli topup...Nak telefon mak ayah masa kat Cameron nanti (ecehh...hahah)...Tapi sedar-sedar tak ada dah dalam poket..Dalam poket tu aku isi phone dan kad matrik aku...Mybe jatuh masa aku keluar kan kad matrik atau pun phone..Nak cari memang sah la tak jumpa kan...redha jer la weiiii..
Balik bilik dengan muka frust sebab tak jumpa duit tu, lepas tu terus terpandang buku Don’t Be Sad kat atas meja aku..Hahah..Macam dah kena dengan situasi aku...Don’t Be Sad la AYP.....hahah
Mybe RM50 tu tak sebesar mana dan tak cukup nak beli kereta sport sebuah..Tapi...Tapi..Tapi....Duit tu berharga sebab mak aku bagi untuk pergi Cameron.......Waaaaaaaa...Nak ngadu kat mak mesti kena marah punya...So apa kata aku berpura-pura kalau duit aku tak hilang...Tapi macam mana nak berpura-pura kalau hati still fikir duit tu??hukhukhuk..Malang tu memang tak berbau..
Kalau lah aku tak keluar pergi makan tadi, mesti tak hilang duit aku....Ahh...Apa la...Benda dah jadi la fieqa!!Mana boleh nak ‘kalau’ lagi dah...Tak akan dapatnya balik duit kau tu........huhuhu..Tak apa lah, anggap jer la sebagai dugaan...Kot-kot esok jumpa 5 juta..hahah....Tinggi betul angan-angan..