Friday, July 1, 2011

Betul la aku jumpa Minho Shinee!

Aku betul-betul sedih...Kecewa giler bila orang tak percaya...Betul weiii...Sungguh-sungguh ni, aku memang jumpa Minho dari kumpulan shinee. Tak percaya juga?Ishh...Asal degil sangat ni?Ok fine, aku akan tunjukkan bukti...Taraaa...

Minho Shinee and his best friend...hakhakhakhak

Sekarang dah percaya?Actually aku memang kenal dengan Minho ni, baru juga la kenal...So masa aku pergi Korea, sempat la lepak sekejap..Memang dah rapat, mak bapak dia aku siap panggil mak long paklong lagi tu...Hahaha...so pada yang dah tahu, jangan la kecoh-kecoh..Senyap-senyap je..Hahahah
Tapi kitorang kawan je...Tak lebih pun..Hahah..Dia pun dah ada girlfriend..Lagipun aku dah ada Kyuhyun kan..hahah..Eh, lupa pula, aku akan ada dua buah hati...Donghae lagi sorang...Ala, gambar dia tak jumpa pula nak tunjuk, cari kat google la sendiri.....Hahah....

Tengok kyuhyun dah buat muka merajuk dah..Tak, tak….Kyuhyun berada di top level of my heart….wahhh….wekk..wek…wekk…