Thursday, February 24, 2011

Ai Shiteru

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…
*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan
reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
kembali ke *)

3 in 1 ( 3 test dalam 1 hari) JIWAKUKACAU

Yeah..Macam tu la dia ceritanya..3 test sekali dalam sehari,giler nak pecah kepala otak aku...Nasib baik otak aku ni mempunyai daya tahan yang tinggi..huhuhu..


Giler stress wa cakap sama lu beb...Jadi ting tong dah aku...Tapi baca tak masuk mana pun..Tadi last test pun aku banyak tinggal..Aku ingat aku jer,rupanya classmate aku semua tak tahu nak jawab...Subject pula boring kan...Redha jer la...


Then,classmate aku cakap muka aku sejak akhir-akhir ni lain..Diorang cakap muka aku,muka stress,muka orang banyak masalah,pas tu muka sakit  siap tanya aku sakit apa..Actually memang aku ada penyakit....Penyakit migrain..hahahha..Tapi tak tahu la,memang la sejak akhir-akhir ni banyak sikit masalah tapi alhamdulillah semuanya dah beransur..;)..Cuma stress tu mybe sebab test dengan permohonan PTPTN aku tu lagi..Agak serabut sikit la..hahah


Actually,hari ni hari Rabu kan..So,of course la hari aku dengan my aF..Tapi kitaorang tak terserempak dekat tempat biasa pada waktu petang kebiasaanya..Kali ni malam tau tapi dia dengan girls...arghhh,giler tak jeles??of course la kan..kali keenam jumpa dalam keadaan yang tak best..dah la pakai baju pink..hahah..takpe la,i cuba menerimanya..hahahha


*AYP dah dapat gelaran baru tau...ada orang bagi gelaran miss stalker kat AYP..hahahah..pon boleyyy