Thursday, February 24, 2011

3 in 1 ( 3 test dalam 1 hari) JIWAKUKACAU

Yeah..Macam tu la dia ceritanya..3 test sekali dalam sehari,giler nak pecah kepala otak aku...Nasib baik otak aku ni mempunyai daya tahan yang tinggi..huhuhu..


Giler stress wa cakap sama lu beb...Jadi ting tong dah aku...Tapi baca tak masuk mana pun..Tadi last test pun aku banyak tinggal..Aku ingat aku jer,rupanya classmate aku semua tak tahu nak jawab...Subject pula boring kan...Redha jer la...


Then,classmate aku cakap muka aku sejak akhir-akhir ni lain..Diorang cakap muka aku,muka stress,muka orang banyak masalah,pas tu muka sakit  siap tanya aku sakit apa..Actually memang aku ada penyakit....Penyakit migrain..hahahha..Tapi tak tahu la,memang la sejak akhir-akhir ni banyak sikit masalah tapi alhamdulillah semuanya dah beransur..;)..Cuma stress tu mybe sebab test dengan permohonan PTPTN aku tu lagi..Agak serabut sikit la..hahah


Actually,hari ni hari Rabu kan..So,of course la hari aku dengan my aF..Tapi kitaorang tak terserempak dekat tempat biasa pada waktu petang kebiasaanya..Kali ni malam tau tapi dia dengan girls...arghhh,giler tak jeles??of course la kan..kali keenam jumpa dalam keadaan yang tak best..dah la pakai baju pink..hahah..takpe la,i cuba menerimanya..hahahha


*AYP dah dapat gelaran baru tau...ada orang bagi gelaran miss stalker kat AYP..hahahah..pon boleyyy

No comments:

Post a Comment