Sunday, May 1, 2011

Cinta Melody di astro

Hah, selesai sudah final aku...And aku dah sampai kat rumah pun tapi tak ada orang...huhuhu...Malam karang balik la tu mak bapak aku dengan baby kecik...Aku macam dah nampak bayang-bayang yang kerja aku akan bertambah balik ni...hahaha..

Ha,tadi aku tengah tengok TV tiba-tiba aku terdengar lagu blog aku sebelum ni..Lagu Aishiteru,lagunya memang best sangat..Masa kat TV tadi Randy Pangalila yang nyanyi..Tapi sebenarnya bukan dia nyanyi,dia miming je..hahaa..So ada cerita baru kat astro tajuknya Cinta Melody yang akan ditayangkan diastro pukul 6.30 petang...





Haihh,masuk lagi cerita dari seberang....Cerita kita masuk tak kat belah sana?hahaah...soalan panas disitu..Whatever la..Nak buat macam mana cerita diorang menarik minat rakyat kat sini even ceritanya merapu kadang-kadang panjang berjaler-jaler...Contoh cerita Bawag merah bawang putih tu ha..

Sebenarnya bukan nak cerita sangat pasal cerita Cinta Melody tu..Yang sebenar-benarnya aku rindu nak dengar lagu Aishieru setiap kali aku buka blog aku..Hahaha..Tengok, lagu Indon juga jadi pilihan..Nak buat macam mana diorang ni kreatif kalau buat lagu tu yang hits je kat  Malaysia. Satu hal lagi radio..Radio memainkan peranan penting untuk naikkan rating lagu..Apa kata lepas ni HOT fm atau Er a ke pasang satu segmen khas untuk lagu dakwah pula...Segmen rock kapak dah ada, buat la segmen nasyid pula ke kan....hahaha

2 comments:

  1. ape ek lagu dlm cerita cinta melody tu best la?

    ReplyDelete
  2. Lagunye Aishiteru...;)..sama kan dgn lagu blog ni?ngeh..ngeh....heheh

    ReplyDelete