Saturday, May 14, 2011

Gara - gara Blog buat hal!!




Geram la pula rasanya...Semalam time aku ttry buka blog tak dapat..Mula-mula aku ingat aku punya blog jer bermasalah,cuak gak la rasanya...

Yang bertambah bengan bila aku dah dapat buka blog, entry aku baru-baru ni yang aku buat dah hilang..Giler ahh..Dah la entry pasal Super Junior....Bengangnya rasa!Dah buat hal tu dah la, jangan la entry aku nak dipadamnya...Bukannya aku sebut pasal hal jenayah ker, melucah jauh sekali...






Aku pun tak tahu kemanA perginya yang aku post baru-baru ni...Siot jerr

4 comments:

  1. bkn kamu sorang je rse
    sume org ppon hilang post latest
    bengang je rse

    ReplyDelete
  2. Adwa, yer ker....tahu xper,mmg bengang giler...tapi dah hilang nak buat cm ner kann....(still tak puas ati nieeeee)

    ReplyDelete
  3. kita senasib la.....:( komen n entry ilang cam2 je...

    ReplyDelete