Sunday, May 15, 2011

Tips kembalikan entry yang hilang

Yeayyyy...Entry aku yang hilang dah kembali...hahahha...Dah macam silap mata pula..Aku dah dapat balik entry aku.yang tak dapat lagi mesti jeles kan dengan aku?Jangan risau,sharing is caring..Aku nak kongsikan ilmu yang aku dapat dari orang lain...Thanks kepada blog tersebut..So sesiapa yang nakkan kembali entry diorang tapi tak tahu caranya bolehlah pergi dekat link ni BLOG SHAZ Dan terima kasih kepada blog ni yang membawa aku pergi ke blog  TUTORIAL KEMBALIKAN ENTRY YANG HILANG  

Tips nya memang senang sebab tuan blog memang tunjuk step by step..Yang tak tahu pergilah buat yang dah tahu tu senyum berlagak jer lahh ok...


2 comments: