Wednesday, July 6, 2011

Lawa sangat ke jeling kau??

 Lawa sangat ke jelingan kau ha?ha?ishh..aku rasa nak tumbuk-tumbuk muka kau masa kau jeling aku tadi...eiiiiiiii....apahal nak jeling-jeling aku?laki tak elok la jeling....aishhh...kenapa?kau ingat aku suka sangat kat kau?tettttt...hahaha. jadi macam gambar kat sebelah ni baru tahu..




Seriously, bengang gua derr lu jeling macam tu..annoying gila ker gua ni yang lu nak jeling-jeling macam tu?haha.. masa tu gua rasa macam nak tolak lu jatuh tangga biar jatuh kedebak kedebuk..then lepas tu boleh la gua jeling balik kat lu...haha...amacam?cun?
Heeee geramnya aku...Hahah...Ada ke patut mamat ni jeling kat aku..Jeling macam menyampah gila kat aku ouhh...Aku buat salah apa seyh kat kau?Of course la aku suruh kau jalan dulu, aku kan perempuan...Kang kalau aku jalan dulu bahaya...Lelaki bukan boleh percaya...hahaah....lagi-lagi bila nak naik tangga...Aku dah la pemakai baju kurung yang tegar..tak ke naya...tak pasal-pasal bagi free show..
Tangga pula bukan sebarang tangga seyh, tangga klasik yang orang boleh mengintai kat bawah tu..bukan tangga macam kat bangunan-bangunan tu...Memang la kau tak ada niat yang buruk..Tapi kan seeloknya kalau aku bagi laluan kat kau..tu lebih elok kot..Tapi kenapa nak jeling aku?eiiii...Bila ingat kau punya jeling aku rasa macam..........(aku mula terbayang yang aku ada power macam ultramen, then aku fire tepat ke arah mata kau..then kau pun meraung macam kassim selamat...Lepas tu aku jeling balik..jap!, kalau aku jeling pun bukan kau boleh nampak, masa tu dah jadi kassim selamat..ahh, tak kisah la..)
Hey boy, i hate you!!!!hahahah... boleh tak bagi aku peluang jeling kau? Sekali pun jadi la wei...Aku tak pernah kot jeling kau...Boleh la.. bagi aku sekali je peluang..okay?boleh eh...ahhahaha.......Benci kau....dushh..dush..nak tahu macam mana besarnya benci aku kat kau?gambar kat bawah dah bagitahu kan..

3 comments:

  1. jgn jeling2...nnt juling kang...hehe

    ReplyDelete
  2. haha! siot. terasa i. mata i nie da lh burung helang pun kalah. haha!

    ReplyDelete
  3. lalalililulu..btol2...heheh..
    kim : saper suruh kau terasa?hahahahah.....i tak kata u la...i kata sal skandal u ni ha...hahahah

    ReplyDelete