Friday, July 29, 2011

Malaysia tetap unggul

Yeah, seperti yang diketahui umum, Malaysia kalah kepada Singapore...Kelihatannya K Rajagopal agak sedih...Jangan sedih-sedih KR (nama manja dia..haha)...Jadikan pengajaran lebih penting barisan pertahanan tu kena baiki...Keep it up!apa yang boleh aku cakap K.Fahmi dengan Safee Sali memang terbaik...Penat Si Fahmi tangkis bola dan penat Safee memburu gol...Tapi kesilapan pertahanan......, tak apa la...Perbaiki lagi...
Ada yang still bagi kata perangsang, ada yang kutuk dan marah..Hey bro, tak payah cakap banyak lu pergi main sendiri tengok...Lawan mewakili untuk negara kot, bukan senang..Dengan bawa harapan rakyat Malaysia nyer..Yang berani nak kutuk tu, asal tak main?Biar aku jawab...Macam mana nak main ‘TAK TERPILIH’...Tak terpilih satu hal mungkin juga KAKI BANGKU..Jangan la nak harapkan kemenangan macam piala AFF Suzuki..
Tapi seronok la tengok dekat cafe UiTM ni, tak sangka student sini still support macam ni punya gempak...Siapa lagi kan nak sokong team kita kalau bukan kita?Takkan nak harapkan T.Henry, Frank Lampard, fernando Tores sokong Malaysia pula kan....
Aku penyokong setia Malaysia, dari saat Malaysia jatuh, dikutuk dilabel jaguh kampung, aku tetap sokong...Siap berdebat lagi dengan budak laki yang kutuk team Malaysia...Sebab aku warga Malaysia...Yang kutuk-kutuk tu, pergi la tukar kewarganegaraan, malaysia tak perlukan rakyat seperti anda..hahaha...Ambil contoh Indonesia la, team dia menang ke kalah ke tapi penyokong dia macam mana?Tak boleh ke kita macam tu?Of course boleh sebab Malaysia BOLEH....Hahaha 

ambik dari abang google..\
dah, sekarang habis cerita pasal bola, aku fikir nak balik...tepat pukul 12 pada tarikh 29 julai birthday kekasih hati aku iaitu bapak aku...Nak balik sambut sama-sama!hehe

2 comments:

  1. yeay!! harimau melaya ttp dihati..
    bengang betol pd y kutuk2 tu...
    cm nk cepokkk jek ase..ish3x..

    well, kte sma lah! ngaaaaaaumm!

    ReplyDelete
  2. tahniah HM even kalah ngan s'pore...papepn Hm da best!!

    ReplyDelete