Monday, August 29, 2011

Salam Aidilfitri..Raya 2011

Fuhh..fuhh...tiup habuk-habuk kat blog ni..Dah lama gila aku tak buka blog..Ada la dalam seminggu sebab tak berkesempatan nak buka sejak settle kan beberapa assignment..Tu pun tak settle lagi...Dengan test yang menanti...Memang raya ni aku raya dengan buku, dengan coding, dengan macromedia...Yang raya dengan buku tu tak berapa pasti, tapi raya dengan html coding and macromedia harus dipastikan...hahaha..
So memandangkan esok confirm raya, aku pun nak ucap la selamat hari raya adilfitri kepada semua umat islam terutama yang baca blog aku ni la..Raya-raya juga, jangan la lupa pada yang dah tak ada then pada saudara islam kita yang masih berjuang...Juga pada mereka yang kesedihan di pagi syawal, sama-sama la kita doakan semoga Allah memberi hikmahNya pada mereka..Semoga semua umat Islam dapat menyambut dan menghayati Aidilfitri tak kira la kat mana, dan bersederhanalah...Tahun ni baju raya aku sikit juga macam tahun lepas gara-gara beli last minute..Nak suruh orang buat kan pun tempahan dah ditutup...Whatever lah, yang penting kita dapat sambut dengan penuh keamanan..Alhamdulillah...So lastly, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin..Maafkan salah aku kalau ada yang terasa ke apa..Dan aku pun memaafkan kepada yang memohon maaf mahupun tak...;)
macam mana ek, kalau tiba-tiba raya tak jadi esok?Hahaha..Setakat ni raya memang sama dengan kalendar..Terfikir juga macam mana kalau tarikh kat kalendar salah then pengumuman raya jatuh hari lain...Mungkin kah kelam kabut jadinya???;)

1 comment: