Thursday, September 26, 2013

Persoalan

Dah tahu ianya menyakitkan..Tapi kenapa masih nak mencuba? Dah tahu semuanya tinggal kenangan..Tapi kenapa masih berharap?Dah tahu susah nak melupakan..Kenapa masih mengingati?Dah tahu tak dapat melupakan..Tapi kenapa gambar masih ditatapi?

Cerita kita dah lama berakhir..Kenapa terasa seperti baru bermula?Cerita kita tiada penghujung..Tapi kenapa rasa macam ianya satu pemulaan? Cerita kita dah lama berlalu..Tapi kenapa masih ada getaran?

Almost 1 year...the feelings are still there..boleh dikatakan fresh lagi..Haha..I have literally put myself through emotional hell for him...Terasa  macam dah completely buang feeling ni but then bila tengok something yang remind me of him...then the feeling was like...Fu#$@^...Hahaahaha

There is no point to blame him..Salah tu patut point kat diri sendiri. Menyakitkan hati sendiri, tak ada orang yang sakitkan pun tapi diri sendiri yang biar untuk disakiti..I'm the one that chose him, I'm the one that allow him to walk all over me..I'm the one that keep him inside of my heart..

I need a break from this feeling..

Persoalan yang sentiasa bermain-main difikiran...kenapa dan kenapa..tetapi hanya persoalan yang datang tanpa ada effort untuk menghalang dan menghapuskan..shame on me..:(




2 comments:

  1. biasa latuh. benda yang ada dalam kepala susah nak buang. terkadang akan teringat. take it easy je. :)
    btw, dah follow instagram awak.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete