Monday, January 10, 2011

Kelas cancel???Seronok atau geram?

Pagi-pagi tadi seperti biasa aku bangun,mandi lepas tu solat subuh and the last bersiap-siap nak ke kelas..Dah ready pakai tudung semua,duduk atas meja kejap konon nak lelap mata dalam lima minit jap sebab mata ni berat  sangat,asyik nak tertutup je..Tiba-tiba (jeng...jeng..jeng..dengan nada suspen) handset aku berbunyi lagu syukur nanyian one nation emcee (belum tukar2 lagi nada dering aku)..Berbalik pada cerita,lagu tadi menandakan ada mesej lalu aku membukanya (asal ayat aku macam tulis ceerpen ni??)Jeng...jeng..Mesejnya seperti ini 'Class BEL at 8 am-9 am today is cancel!Unfortunately,the class will be replace today on 11 am until 12.50.Bring your article along..'


Kalau ditanya perasaan aku bercampur aduk...Geram sebab aku dah bersiap kot..Tapi aku ibarat orang ngantuk disorongkan bantal...Cuma situasi aku tak ada yang sorongkan,aku sorong sendiri,then aku pun tidur la...hahahaha...Mata memang dah ngantuk,dapat peluang emas plak tu...Memang jadi ar kan..hahaha..

No comments:

Post a Comment