Thursday, January 13, 2011

salah mind set

Malu...Itu la yg dapat aku gambarkan dengan situasi yg melanda..Al kisahnya bila aku balik bilik,yang ada maa tu cuma akak senior aku dan dengan confidentnya aku terus pergi ambil air sembahyang then aku pun solat. So,lepas dah solat aku pun baring la atas katil sebab nak lelap kan mata kejap kononnya la kan..Tiba-tiba...Aku terdengar bunyi azan..Aku pun terfikir-fikir jugak,azan apa tu??Tak mungkin la azan asar,impossible...Dan aku menepuk dahi aku laju-laju kemudian dengan muka tebal 2 inci aku pun ke bilik air ambil smbhyang...Seriously,malu tu ada lagi..Senior aku pun lek jer,tak kata apa-apa..Mybe dia ingat aku tengah solat sunat kot..hahaha..Nasib dia je yang ada kalau tak muka aku dah setebal buku dicovery computer tak pun macam kamus long man tu ha...adoi...then,aku solat zohor yg SEBENAR...Aku tak tahu kenapa dengan aku,padahal balik tu aku tengok jam kot..


Mybe juga sebab salah mindset sebabnya aku dah set nak tidur balik kelas tadi tapi aku ingatkan diri aku solat dulu baru tidur...Padahal tak masuk waktu lagi kot..hahaha...Tapi takpe la,bukan satu masalah pun kan,cuma malu tu melanda seketika..Aku macam orang tengah blur pun ye juga..Mybe juga faktornya disebabkan fikiran aku tengah kusut kot...(--_)

No comments:

Post a Comment