Sunday, January 16, 2011

Sedih Tengok...

Mengingatkan aku lagu dari UNIC lirik nya macam ni ''Tak perlu kau singkapi..Labuhan kain mu.."
Perlu ke nak macam ni??

Adik yang berkain singkat,belajar habis2 dulu eh..Habiskan SPM dulu,mesti adik ni bijak,so guna la kebijakan yang Allah bagi tu ye dik..



Mula2 aku macam orang terkena kejutan elektrik bila tengok gambar ni
Nauzubillah..

Kalau makcik-makcik tengok mungkin ada yang kena heart attack..So,bagi yang ada masalah jantung tak digalakkan melihat..Bagi lelaki pula cuma dibenarkan tengok sekali pandang je,kali kedua tu dah dikira pandangan jahat ye...uhuk..uhukk..terbatuk lak saya...

TAPI..

Kalau dilihat gambar kat bawah ni pula..Rasa sejukkk je mata,pemandangan pun nampak indaah jer..
SANGAT MINAT SAMA HELIZA..
CANTIK,AYU,SOPAN..SUBHANALLAH..INDAH CIPTAANNYA..


Aku memasang impian untuk seperti ini..InsyAllah


Aku tak la kata aku ni perfect dalam berpakaian kan,tapi biar la berpada-pada kan..aku pun still kurang juga tapi dalam proses nak berubah dari satu tahap ke satu tahap..Nak berubah tak boleh berubah sekelip mata,takut boleh kembali pada asal dengan sekelip mata juga...Ibarat sebiji bola kita lontarkan dengan laju ke arah dinding dengan lontar dengan perlahan..bola yang laju tadi akan melantun semula ke arah datang nya bola tu tapi bola yang ditolak slow tu tak berpatah balik tapi perlahan2 menuju ke dinding tu..=)

Takut sangat one day orang dah tak dapat bezakan wanita Islam dengan bukan Islam..Harap pereka fesyen lebih perihatin..(Pernah bercita-cita menjadi pereka fesyen..)

Blog yang sangat best untuk diikuti.. Pergi kat link ni..INSOFT

No comments:

Post a Comment