Thursday, February 3, 2011

AYP terperangkap

(ngintai jap....)..ouhh,line agak clear disini..

hahahaa....Actually,AYP terperangkap sebab kawasan tempat tinggal AYP banjir,tapi rumah AYP tak banjir la sebab rumah AYP bukit..Rindu rasa nak post new entry..Tapi nak buat macam mana my broadband tertinggal dekat kolej..Ada juga plan nak ke Segamat mengambilnya tapi aku diuji dengan berita banjir untuk ke sana..Segala assignment pun tergendala..Ni pun aku pinjam broadband kawan aku nak buat assignment,tapi sekarang tengah kebuntuan idea tu yang check in kat sini..haahaha..


Frust...Ye la,sejak ada broadband,I tak boleh nak berpisah taww...hakhakhak...Tapi apakan daya,kecuaianku memusnahkan segalanya..teng..teng..teng..(music background)...Tapi yang memeranjatkan aku sewaktu aku memasuki site Love shine ini..hahaha...fuiyooo,kawan aku dah ada blog, lawa siot blog dia...ni yang buat aku jeles + cemburu ni....bila masa yang dia ada blog ni pun aku tak taw, yang aku tau aku punya blog lagi berusia dari dia...hahahaa..cik Aida,blog anda http://santaibersamaaida.blogspot.com/ sangat cantik dan anda buat saya rasa macam nak bom anda punya blog...hahahah...(nampak tak betapa teruknya aku,dah la pinjam broadband dia,ada hati nak bom...)..


Sebenarnya banyak yang aku nak story kat sini but I've to go...go ke mana???siapkan assignment la.........adoiyaiii...




*tak jumpa idea nak buat assignment...huhu

No comments:

Post a Comment