Wednesday, February 16, 2011

Kepada sahabatku

Hahaha..(sajer nak gelak kejap..)


Actually aku tak berapa nak ada mood hari ini...Entah ke mana mood aku terbang melayang. Nanti la ak try pergi cari..


So,tajuk pun dah lain macam kan...Tapi tak la pelik pun..(eh,apa yang aku merapu ni?)


Arghhh...Biasa la jiwa kacau..hahaha


Actually aku nak buat pengumuman...Wahh...Kepada sahabat ku, (siapa-siapa yang rasa dia sahabat aku tu,kau la orangnya..) Aku nak cakap kalau my life not complete without you..Hakhakhak...No matter what, I love you my friend..


Weiii.(khas untuk orang yang makan cili terasa pedasnya)


Kenapa kau sombong sangat?Bukan nak tegur aku,bukan nak tunggu aku...Yang patut marahnyer aku la wei,asal jadi terbalik pula ceritanya ni...huhuhu...
I admit that yang aku memang dah sayang kau,kalau kau tak ada tak lengkap la hari-hari aku kat sini..Nanti dengan siapa aku nak lepak malam-malam..Nanti tak ada la dah pendatang asing yang setia kat bilik aku ni...Teruk la kau!Jahat giler..huhuhuh...Ooo,kau dah tak anggap aku kawan eyhhh...(Sambil tunjuk pistol air...Pistol real takde nak buat macam mana)...=(


Kepada S dan K...Kalau tambah R dah jadi Shah Rukh Khan kan...Hahahah..Tapi aku ada S and K jer, R belum lagi...Sambung balik,kepada S and K, aku sayang korang..Tak tahu la korang (sambil buat muka paling sedih).....S tangan kanan aku,K tangan kiri..So,of course la aku perlukan kedua-dua tangan aku...Jangan la biar aku jadi kudung..huhuhu...Tapi kalau dah memang itu akhirnyer,siapa aku nak lawan takdir kan...So,redha je la..


Haiyya....Baik dengan sorang ni,gaduh pula dengan sorang ni...Conclusion dia?Conclusionnyer,banyak kan berdoa..Hahahaha...

No comments:

Post a Comment