Wednesday, March 30, 2011

Kena berdebat?

Ahh.....lega la sikit bila satu assignment dah settle..Bila buat assgnment group ni macam-macam karenah ada dan macam-macam dugaan..Kadang-kadang boleh bawa gaduh...Haiihh,akhirnye aku terpaksa mengaku kalau buat assignment individual tu lagi senang dari buat dengan group.....Letih rasanya,tu la gatal lagi pergi Melaka tak pasal-pasal kerja buat last minute,,,Hari ni baru dapat rest lebih sikit...

Tapi aku menghadapi hari malang pada esok hari sebab aku kena berdebat esok hari...adoyaiiii,apa yang aku nak bebel esok.....Bantai je la labu...Tapi aku dah la tak ikut perkembangan semasa..Arghh,tensionnnn!!!!Aku dah ar pemalu,nak berdebat pula dah...........


Tu debat,akan datang aku kena berlakon dekat satu tempat laluan para student bila habis kelas yang dinamakan speaker corner..Oh tidak...Dah la jadi cindrella...hahahaha...tak boleh bla la...Nak kena buat aksi romantik pula tu dengan prince nya...Dah la prince nye perempuan (aik,macam mengharap lelaki je,..).....hahah...boleh tergelak aku atas pentas...Dan disebabkan prince nye perempuan yang bawa watak tu so aku nak kena berpegang-pegang tangan bagai....yang pasti kena romantik habis la bagi nak dapat feel love tu...aishh,malas aku nak fikir,makin serabut la otak aku kang...

arghhh tension...


Kalau tengok yang ni tenang sikit..hahah
gila Korea punya pasal sampai
malam tadi mimpi jumpa
orang Korea..hahha

No comments:

Post a Comment