Friday, March 4, 2011

stalker menjalankan tugasnya sebagai stalker

jeng..jeng..jeng,,,






Hahahah..(dimulakan dengan gelak..).Eh,mula dengan bismillah la..Ok,kita mulakan dengan Bismillahirrahmanirrahi...


Ok,al kisahnya semalam (hari rabu) macam biasa miss stalker akan bertemu dengan aF nya..Dan guess what??Her aF la...Mereka bertemu dan meskipun si aF tidak menyedari akan kewujudan miss stalker namun miss stalker tak patah semangat. dan kelihatannya si aF berwajah baru (bukan buat pembedahan plastik okay..)..si aF memakai cermin mata!!Ohh..iman tergugat seketika...Wahh..muka dia mengingatkan aku pada Lee dong wook 
 ye,begini la..akan-akan la jugak..tak la sebiji kan...Dan dia memakai baju warna favourite miss stalker iaitu merah...(merah membara semangat waja..putih mu bersih budi pekerti..Kuning berdaulat...eh2..nyanyi plak dahhh..)...ok sambung balik..so total 9 kali..lepas tu petang tu time balik kelas pun terjumpa...ok,fine...Malam tu ada perasmian MITEK atau minggu terbuka kolej...dan dia berada si sana masih berbaju merah..Tapi bukan baju merah yang sama dengan petang tadi ye..




BUTTT...


TOday..(khamis)..miss stalker terjumpanya pada malam Minggu Terbuka Kolej..Still berbaju merah tapi tak sure dia pakai baju semalam atau dia memang banyak baju merah ATAU mungkin kami ni memang serasi..hahahaha...Tengok dia senyum mengingatkan pada Kyuhyun ... Hahaha..Ini lah akibatnya kalau terpengaruh dengan artis korea...Jangan mencontohi aku yer..








Hahaha...

Dan yang paling ditunggu aksi menyedihkan bila si aF bermesra dengan seorang perempuan..Dan perempuan tu memang suka bergesel dengan my AF. Memang jelas dan nyata...Sekejap kang dia pegang bahu aF..sekejap kang pegang itu la ini la..HEIII..baik kau pegang bahu aku jer,sah-sah tak berdosa..(istighfar banyak-banyak wahai manusia bernama Fieqa..)..hahaha..so total dah 10 kali la jumpa...

cukup 100 kali,aku pergi melamar dia..hahahah..AYP nak melamar????Nak percaya pun kena tunggu tumbuh janggut dulu baru boleh percaya..hahahaha..


No comments:

Post a Comment