Wednesday, March 2, 2011

Kawan Sejati??

Siapa kawan sejati?Entah la aku pun tak tahu..Hanya Tuhan yang tahu...huhuh


Kadang-kadang aku rasa aku macam dah jumpa kawan yang aku cari lepas aku kecewa dengan dunia persahabatan aku dulu..Tapi sometimes aku rasa macam tak..Semuanya macam main tarik tali..Sekejap rasa dah jumpa dan sekejap aku rasa aku belum jumpa..Haishh,kat mana aku nak cari..Sebab bagi aku kawan tu sangat penting..Aku akan menghargai sangat orang yang bernama kawan,if diorang tahu menghargai ketulusan aku berkawan dengan diorang..Bagi aku tak ada boyfriend pun tak kisah,yang penting bagi aku family and kawan..Pakwe tak payah ada pun takpe,lagi bagus kot...Lagipun jodoh kita dah ditentukan,kita cuma perlu berdoa dapat yang terbaik...


*Tak tahu kenapa melayan perasaan yang bercelaru
*Tak dapat post banyak-banyak..Sejak akhir-akhir ni busy..Dan lagi line celcom makin lama makin buat aku rasa nak terjun bangunan..hahaah

2 comments:

  1. banyakan berdoa kpd Allah~
    insyAllah kita akan dipertemukan dgn sahabat sejati kita~
    =D

    ReplyDelete
  2. yup..tu yg pling penting...berdoa...;)

    ReplyDelete