Sunday, February 27, 2011

Tak tahu lah

Hahaha..Actually tak tahu nak bagi tajuk apa..Jiwa tengah kacau..Tak habis-habis jiwa kacau aku ni kan..


Tapi apa pun yang jadi macam yang aku selalu sebut redha tu penting..So aku kena redha dengan apa yang dah jadi hari ni..Mybe ada hikmah di sebalik semua ni..Wah,touching plak ayat si AYP ni kan...


Aku pun tak tahu nak buat apa padahal banyak je kerja kot..Tapi tiba-tiba aku rasa nak tengok cerita SEE YOU D IPT yang kumpulan UNIC berlakon tu..Tapi sebut pasal UNIC,dulu aku minat gila dengan kumpulan ni..Tapi sejak group ni asyik tukar ahli,aku pun dah kurang minat..Sebab aku sangat2 minat dekat Hafiz dan Fitri..Suara diorang best..;)))...Lepas album satu tekad,aku dah tak follow sangat kumpulan ni,lagi-lagi lepas Fitri dah keluar..Kalau follow pun kat FB je la,tapi dah tak best la bila penyanyi yang penting sebelum ni dah tak ada kan...

Tak silap aku baju ni la diorang pakai untuk cover depan cd dorang yang See You D IPT

NI untuk album Tekad
rindunya zaman kegemilangan dorang masa tu

2 comments: