Sunday, April 24, 2011

Kebusyan melanda..Super Junior peneman jiwa

kebusyan?Apakah itu?Hishh..perosak bahasa betul..apalah salah cakap kesibukan ke kan...hahah..Dah la tu tajuk tak boleh bla...Sejak bila pula super junior datang teman kau..Kenal kau pun tak...Hahaha..Memang la diorang tak teman aku secara nyata tapi video-video dia peneman aku dikala ketensionan (merosak bahasa lagi)


Aku dah mula start final khamis baru ni and paper pun dekat-dekat je so agak busy...Tapi dalam busy-busy sempat juga cari material untuk buat hilang tension time study...Study tak la hard mana, tension je lebih..haha..study sikit, tengok video...banyak tengok video dari study nye...


Nak tahu video apa aku tengok?Aku kan gila SUJU sejak akhir-akhir ni so tengok video diorang la...So funny..Terbahak-bahak aku tengok gelagat diorang..Suju kalau tak kelakar memang tak sah..So try la tengok Suju EHB...Ada banyak epidod but aku baru sampai episod 7 ni link nya Super Junior EHB Ep 7 part 1 ENG sub..Time tu Kyuhyun baru appear dalam program ni..Tak sure kenapa mybe sebab dia not fully recover kot...Entah,main agak je ni...Tapi EHB ni dah lama sebenarnya, masa ni semua ahli super junior ada...13 members of Super Junior...



Tapi aku baru je tengok..Nampak kan ketinggalannya aku..Tapi normal la, aku pun baru minat kumpulan ni...haha...






New rumours that I heard is hangeng will join Super Junior 5th album
Mybe tu yang ditunggu peminat Hangeng...Antara super junior yang lain, Hangeng punya muka nampak jantan sikit kalau nak compare dengan yang lain majoritinya 'jambu'...tapi cute seyhhh...huahuahuha...

No comments:

Post a Comment