Wednesday, April 27, 2011

Kena halau masa exam??

Hahahaha...Hari ni aku ambil paper yang ke berapa aku pun dah tak ingat..Yang aku ingat aku tinggal lagi satu paper then lepas tu aku akan balik...Tak berapa nak happy sangat sebab aku tak tahu siapa akan ambil aku..Parents aku nak pergi Perak ambik kakak ipar aku yang tengah pantang...So aku dok pening pikior ni ha...Takkan ler kawan nak balik naik bas ni ha..Barang-barang kawan siapa pula nak bawa nyer ha..Bior bebenor...hahaha

Actually bukan itu yang menjadi tajuk berita di buletin TV aF sekarang ni...Pagi tadi aku ada exam, and selalunya aku memang berbaju kurung..Aku memang selalu berbaju kurung, tak kira la hari apa pun sebab ikut undang-undang uiTM dihatiku ni, hari Isnin dengan Jumaat wajib berbaju kurung...Tapi aku bukan hari Isnin dengan Jumaat pun aku pakai baju kurung...So nak dijadikan tiba-tiba hari ni aku ngigau la pakai t shirt dengan jeans...Hampir nak sampai je ke tempat exam, tiba-tiba ada la sorang member ni cakap dia kena halau balik sebab pakai jeans..Haih time aku pakai jeans juga la kena tukar..Padahal paper sebelum ni kawan aku pakai jeans, lek jer...hahaha...padan muka aku...

No comments:

Post a Comment