Saturday, April 9, 2011

Kyuhyun Super Junior accident lagi??



Malam-malam buta ni sempat lagi aku membuat entry terbaru..Actually aku tengah dok buat assignment,tension punya pasal buka la facebook kejap..Then,kawan aku ni post something la dekat aku..


siapa kenal Kyuhyun??angkat kening kalau malu nak angkat tangan tiba-tiba depan laptop kan...Dan siapa peminat muzik Korea angkat kening sebelah je...(tanda berlagak)..siapa peminat Korea tapi tak kenal Kyuhyun?Better kau pergi terjun bangunan je la....


so inilah Kyuhyun....(sambil kelip-kelip mata)..handsome betul...indahnya cipataan Tuhan..;)






First aku nampak kat post tu aku nampak nama Kyuhyun dulu...Then baru la aku nampak perkataan accident..Ya ampunnn, Kyuhyun merangkap sayang-sayang aku was involved in car accident?Biar betul...So aku teringat dulu kan dia pernah accident teruk sampai tinggal nyawa-nyawa kucing...So aku ingat tu accident yang dulu punya..


But,I'm totally wrong bila aku baca artikel tu..Sebab dia tulis on 8th April, kyuhyun terlibat dalam kemalangan..Adush,patut rasa tak sedap hati jer hari ni (cewaahhh,dan-dan...)hahahaha...Tapi buat peminat fanatik Kyuhyun,tak payah la risau sebab Kyuhyun cedera ringan jer dan sedang mendapatkan rawatan lanjut..


So,untuk dapat keputusan yang lebih lagi, aku try tanya member baik aku si Abu Google atau kalau yang tak rapat dengan dia akan panggil dia google je, tapi aku panggil dia AG...So aku cari la informasi through AG ni..then,memang betul la sayang-sayang aku ni accident...Eh,salah cakap pula..sayang-sayang tu I mean Kyuhyun la...haishh...


So,aku dah puas hati sikit..So time to memerah otak..tata..

No comments:

Post a Comment