Monday, April 4, 2011

Shahir menang...Yeaaaa...

Semalam hari apa ek?Check kalendar jap...Ouhh hari Ahad la nenek...Macam mana boleh lupa ni...Ha,cakap pasal semalam kan,..Erm,semalam ada ABPBH eh?Ouhhhhhhhhhhhhhhhhhh nooooooooooo...kenapa aku tak tahu ni?Kenapa aku tak ingat dia punya tarikh...Alaaa,melepas nak tengok...

Aku nak tengok ABPBH pun sebab Shahir dengan Zizan je sebenarnya...Even aku sedih tak dapat tengok, aku seronok bila tahu Shahir menang penyanyi baru tak silap and Zizan menang pelakon komedi..Eh, ke pengacara ek?Ala,tak sure la.. Nak tahu sendiri pergi la check kat abang google tak pun dekat akak yahoo ke..Confirm ada jawapan yang menanti...Menanti?Bukan la...jawapan yang diberi...Hishh,mentang-mentang dah lama tak belajar BM..ayat pun dah tunggang langgang...Ibarat pepatah...Ibarat pepaah..errr...err...ala,peribahasa yang ku hafal masa SPM pun dah lupa....toink..toink...

No comments:

Post a Comment