Tuesday, May 3, 2011

Justin bieber besar kelapa!


Huuih...Besaq mana kepala justin biebieq ni....hahahah...tengah aku boring-boring tadi..Aku terjumpa la tajuk ni dekat Murai dot com..Bila baca pehh,gila melampau si biber ni..Eja nama dia pun dah salah, malas aku nak betulkan....hahah..Nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini CLICK SINI

Yang aku suka kan Leeteuk Super junior..Siap sebut'apa khabar'....ni baru betul menghargai fans dia...Masa buat persembahan baru ni pun Eunhyuk sebut apa khabar Malaysia time diorang tengah menyanyi....lepas ni jemput artis Korea je boleh tak..........hakhakhak..........

No comments:

Post a Comment