Tuesday, May 3, 2011

Justin Bieber- Hello Manila?Not Malaysia?


Hakhakhak..Memalukan seyh...Bukan main la kan entah siapa la kan jemput Jusitin Bieber tu tapi mamat tu sendiri tak ingat negara mana yang tengah berdiri masa tu..Aku pun minat juga Justin Bieber dulu. Bila dengar cerita macam ni, aku rasa nak gelak plus rasa geram sambil pijak-pijak gambar Justin Bieber...Hahaha..Aiseyman...Nasib baik aku tak pergi konsert dia masa tu,hahaha..Padahal duit takde nak pergi..Tapi bagus sangat aku tak dapat pergi!!!Wahh kegeraman jelas kelihatan..



Bayang la kan bukan main jemput orang luar sekali dia datang dia sebut negara Manila bukan Malaysia...Hey Bieber!Kau tak reti sebut Malaysia ke?Tak pasal-pasal orang Manila bangga siot Bieber sebut nama country diorang...Aku rasa macam nak pergi jumpa si JB (urghhh) and aku nak ajar dia sebut nama Malayia..Seriously memalukan..huhuhu...Banyak juga fan Malaysia yang bengang dan fan Manila tersenyum bangga....huahuahhua....Sekali lagi aku pijak gambar Justin Bieber...Hahahaha...

Kalau nak kata dia tersilap sebab banyak sangat country dia jelajah,itu bukan alasan yang logik diterima akal...wahhh..Bukan apa sebagai penyanyi kenal la alert dengan benda tu..Sensitif kot...Lepas ni dia kena tampal peta kat dahi..hahaha....

Aku rasa artis yang patut dijemput, Maher Zain....Aku tengok dia je la yang menghargai peminat Malaysia.....Masa Konsert Bruno Mars, ramai student yang frust tak dapat pergi tengok...Aku tak la frust walau aku minat lagu dia...Aku frust sebab tak dapat gi tengok Super Junior ...Tapi tak apa la, sebab super junior pun tak frust tak dapat tengok aku...hahahaha......


Ni yang aku jumpa di mana fans Malaysia bengang dengan Bieber







No comments:

Post a Comment