Wednesday, June 22, 2011

explorace

Huh... Giler penat hari ni...Ada explorace sampai kena pusing satu UiTM ni..Nasib baik UiTM Segamat je... Aku tak dapat bayangkan kalau kitaorang kena pusing UiTM yang macam UiTM Shah Alam......Sebenarnya aku pelik juga, kitaorang ni nak jadi usahawan ke jadi atlit...hahaha...Tak apa la, sihat kan badan... Habis kaki aku melecet sampai aku lari cabut kasut... Kepala aku giler macam nak pecah, muka aku rasa macam nak meletup, terbakor rasanya... yang paling tak boleh bla, kitaorang kena lari ke susur masuk ke UiTM, betul-betul kat gerbang luar nak masuk UiTM...Gila ouh...Tak lawak siot macam tu..Kena pergi ambil gambar dekat ‘WELCOME TO UITM’.....dah la kat luar ada pasar... Semua student tengok kitaorang lari..Mybe diorang ingat kitaorang nak jogging kot..Dah la tu siap ada yang nganjing lagi tu lari sama-sama dengan kitaorang...Aku nak jalan je masa tu tapi kawan-kawan aku semua lari, aku terpaksa la lari sebab perjalanan kami masih jauh...Ouhh, tak lawak derr...
Tak apa, susah dahulu senang kemudian...Next month kami dapat pergi Cameron Highland seyhh..First time nak pergi ni, aku Cuma pernah pergi Genting je...Ouuuu, aku memang suka pergi tempat sejuk-sejuk ni, sebab aku suka pakai baju tebal-tebal, baju berlapis-lapis ni..That’s why la tempat yang aku nak pergi sangat-sangat tu Korea...Bukan sebab Super Junior or Kyuhyun okay....hahahah....
Yeah, malam ni ada program kat masjid kitaorang, ustad Nazri datang bagi ceramah....Tajuk dia best sangat-sangat.. Nak tahu?Tajuknya ‘JANGAN HANTAR AKU KE NERAKA’....Fuhhh, hangat rasanya tajuk ni..Mybe aku pergi lambat sikit, masing-masing masih kepenatan..
*Eh, tadi aku nampak Hanis Zalikha naik basikal masa kitaorang explorace tadi..I thought dia dah praktikal....Actually, ada sedikit kekaguman la dengan dia...Cantik, bijak, semua orang nak cerita pasal dia...Lengkap pakej!heheh..




No comments:

Post a Comment