Saturday, March 28, 2015

Just a corat coret

Assalamualaikum


Cak!eh salah..hai!*Dah besar tak boleh nak cak sangat* Dah lamaaaaaaaaaaaaa tak buka blog..Last buka pun zaman 2014 itu pun sesat satu post je tahun 2014..Semuanya gara-gara broadband aku..Malas la nak buka cerita pasal tu


Tapi bila aku belek punya belek post aku yang lepas-lepas, rasa malu pun ada..Ayat budak-budak, zaman diploma punya citer,,Memang rajin mengupdate blog sebab time tu life aku memang dengan laptop..Bercinta pun dengan laptop. Nasib baik sekarang bercinta dengan orang  Hihihi..

But now, aku dah besar *acah-acah*..Besar tu maksud aku matang la sikit dari dulu..Sekarang pun dah masuk life bekerja walaupun title student tu still ada half lagi kat aku..then yang half tu akan hilang after graduation day  sob sob sob..sedih tak yah cakap..Kepada adik-adik yang tengah belajar meh akak nak nasihat..Belajar betul-betul jangan tahu nak balik rumah je macam akak dulu..tak kira cuti ke tak memang hujung minggu aku cabut lari,,Pastu ni dah habis belajar mula dok teringat..Poyo je lebih

Tapi UiTM Puncak Perdana memang penuh dengan memori yang takkan aku lupa..Macam-macam yang aku belajar dan dari perlbagai segi..Banyak benda yang bantu aku untuk lebih matang. Dekat UiTM yang aku kutuk ni dulu la aku banyak kenal dengan bermacam orang compare masa diploma aku dok kenal artis Korea je.. -,-

Haih..Ni yang tak best bila kenang memori lama ni..acah-acah feeling pulak..Baik aku teruskan buat sistem yang aku sendiri tak tahu nak start dari mana..Chow dulu... Bye Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment