Friday, February 11, 2011

ANGAU

ting tong...


Hahaha..Now,aku ada dekat tempat yang aku rindukan, iaitu katil aku (katil dirumah)!!hahaha...Actually, semua kelas aku cancel hari ni..Yang tak cancel kelas debat je..Jangan tanya la pasal debat lagi,sebab perdebatan aku dipostpone lagi...hahahaah...asyik postpone je..sebenarnye kan..shhh..jangan bagitahu orang..Meh nak bisik..(Aku tak pergi kelas debat..)...hehehe..


Bukan main happy aku nak balik tadi...hehehe..giler tak happy,mesti la happy kan..


Lupakan sekejap pasal happy..Sebab aku nak buka topik angau..Angau atau nama glamournya gila bayang..Majoriti mereka-mereka yang dah matang pernah alami penyakit ni..Penyakit ni ubatnya bagi ubat batuk cap ibu dan anak jer senang..hahaha...kawan-kawan aku (termasuk aku kot) memang tengah dilanda penyakit ni..Penyakit ni rupanya berjangkit...So,penawarnya memang susah la nak dapat,kemungkinan untuk tak dapat tu 98 %..hahahahaha


symptom dia selalunya orang sakit angau ni makan tak lalu (kalau aku makan makin selera)..tidur tak lena (kalau aku sorong je bantal,confirm la lena)..mandi tak basah..(yang ni tipu...mana ada mandi tak basah,dah nama pun mandi kan,kena air..confirm la basah..lain la kalau mandi guna pasir kan..)..Selain tu orang angau ni kuat termenung,murah senyuman (sebab suka senyum sorang-sorang)..Nak tahu tak aku angau dekat siapa?Tak nak tahu?Ahh,peduli apa,aku nak bagitahu juga..Aku angau dekat....yang kat bawah ni..


amacam?handsome kan???cute la..hahaha..dah la aku minat tengok lelaki pakai cap,pakai pula cermin mata
memang bikin wa cair la kan..hahah..Actually,aku tiap-tiap hari jumpa dia..Dia je tak jumpa aku
sebab aku tengok muka dia dalam laptop tiap-tiap hari
hahahahahah
dia ajak aku kahwin...Tapi aku cakap tak boleh..Sebab kitaorang berlainan agama..huhuhuhu
Maka aku semadikan kisah cinta kitaorang dengan lagu Cinta Anganan Minah Jenin
hikhikhikhik..


Kalau dapat pakwe macam kat atas agak-agak ada ke girl la nak berlaku curang??Yang curang tu aku cadang pergi terjun bangunan je la..Melainkan kalau perangai si lelaki tu buruk memang wajib la ditinggalkan tapi bukan untuk dicurangkan..Tak baik tau curang-curang,jadi la manusia yang setia kalau kita nak orang setia dengan kita (eh,tiba-tiba pulakkk...)


Tapi kan kenapa ekk lelaki suka bagi harapan dekat perempuan???Last-last perempuan tu dok angau tapi lelaki tu sebenarnya tak ada feeling pun..huh,kejam bin zalim..Aku bercakap berdasarkan pengalaman kawan-kawan...........ter.....masuk....aku (sambil tutup muka)..


Dah la,tutup cerita pasal angau sebab aku pun dah nak tutup mata yang kian kuyu..Akhir kata dari pihak penaja, jauhi diri daripada  penyakit angau..(aku tak tahu apa yang aku mengarut..)
antara example muka orang tengah angau..
ni contoh jer..tapi pemilik wajah ni
takde angau kat sape-sape
pun..=P..HEHE

1 comment:

  1. ade la rupe angaw , hahaha !! same la , dah dye buat kite syok , alih2 dye nan owg laen , huhuhu , berapi rasenya ..

    ReplyDelete