Thursday, February 17, 2011

Tukar lagu lagi..Super Junior turn..

Sebelum ni lagu aku  never say never and now lagu dari super junior..Wahh,setelah mencari dapat juga aku lagu dari kumpulan yang aku minat iaitu Super Junior..Ni antara lagu yang aku minat...Dan yang kat bawah ni gambar....aishh,malu la nak cakap..Heheh..Dapat pakwe cam ni sumpah tak pandang yang lain dah...Tapi ianya cuma mimpi disiang hari..Tapi si Kyuhyun ni tak la sehensem ni sebelum masuk super junior...Biasa ar korea,mesti la ada yang di adjust kat muka tu..Sebab tu orang korea punya muka nampak perfect jer..
walau macam mana pun kyuhyun tetap dihati dan aku terima dirimu seadanya..caitt..Geli pula aku dengan ayat sendiri..Tapi tengok muka dia ni teringat muka my AF walaupun hakikatnya tak sama pun muka diorang
aku ada terserempak dengan dia buat kali ketiga masa nak pergi kelas tadi tapi dia tak pandang pun
tapi jantung aku macam nak tercabut tau tak,nasib baik la aku tengah cakap dalam phone so
dapat cover line sikit..Kalau la dia tahu jantung aku dah macam drum mesti dia bangga
hahahah..

tapi tadi aku jumpa dia, dia pakai kemeja pink kot..Adoi,giler jambu lelaki pakai pink...hahahah..Aku kurang minat bila lelaki pakai pink..Tapi bila my AF pakai,aku terima la seadanya..hahahah
giler stalker seyh aku ni...Boleh jadi stalker terbaik
Tapi it's ok la as long as dia tak tahu..Kalau dia tahu
aku tak tahu muka ni aku nak campak mana

Dan aku rasa dia tak akan tahu...Hahaha..Dia pun mana kenal aku..Hakhakhak..Best tau bila kita bertepuk sebelah tangan ni,sebab ianya mencabar..(ayat penyedap hati sendiri)..hahahah

No comments:

Post a Comment