Monday, June 27, 2011

Hipokritnya aku

Today aku kena present aku punya speech at in front of my class..I’m so nervous...And try to fight with my nervousness..Thank to Allah, semuanya okay...Ramai(lebih dari satu tu ramai la kan.. :P ) yang puji aku punya confident level dah makin meningkat...Even masa bagi speech tu aku ada sangkut sekejap sebab nak ketawa..semuanya sebab nervous...Disebabkan nervous, I told them that I’ve two brothers..Actually, i’ve 3 brothers include my younger brother..haha..Kawan aku ada perasan my mistake la..Aku ada tanya classmate aku, nampak sangat ke nervous aku sebab dia yang paling hampir but dia cakap tak pun and dia tak sangka aku boleh cakap macam tu, dengan lembut, dengan cara aku cakap pun ok... haha, blushing sekejap....my motivator pun cakap aku dah improve..My lecturer asked me “are you nervous” and i said yes...mybe sebab aku terberhenti tiba-tiba..haha..thanks ye KIM LUTADIAS dan Miera yang sudi bagi tepukan kat aku..haha
Actually ada bad moment..





Aku ni tak dipandang..Sedih aku bila aku tanya tak ada sorang pun reply apa yang aku tanya..Terus berbincang seolah-olah aku tak ada..Bohong la kalau tak dengar..Aku ulang lebih dari 3 kali..Takkan la sorang pun tak boleh nak jawab soalan aku..Aku bukan bagi soalan add math pun..Try la imagine, kau tanya kat orang then tak ada sorang pun layan seolah-olah kau masa tu memang tengah cakap sorang-sorang kan...Bila aku rapat dengan yang lain, kau kata aku lupa, tinggal kau..Tapi sedar tak kau tak hargai aku,,That’s why aku mencari yang lain...Dari dulu aku rasa tersisih, that’s why juga kerenggangan dulu menyebabkan tercipta satu hubungan baru..But bila hubungan tu runtuh aku sedar something..I need you and you need me..but then I felt that I need you but you did not need me..Kadang-kadang aku rasa hipokritnya aku..Pretend eolah-olah tak ada apa-apa jadi padahal hati sakit..Tapi tak salah hipokrit untuk kebaikan...So teruskan lah hipokrit AYP...




life quotes at charmroyal.com

No comments:

Post a Comment