Monday, June 27, 2011

Qasidah Istighfar



Secara tak sengaja masa kelas tadi aku lupa nak silent handphone aku.. So tiba-tiba phone aku berbunyi lagu ni part rabbi zidni....Aku cut bahagian tu.. Then masa berbunyi ada la yang tertanya-tanya 'lagu apa tu'.. ada yang cakap 'lagu benda lahh tu' dengan nada macam aku ni pasang lagu merepek la sangat kan... ada 'lagu apa tu doh' dengan nada macam pelik sangat lagu aku ni...Eh, lagu aku pulak, i mean lagu kat handphone aku ni....Dan mybe ada yang dengar cakap' scary nya lagu kau'....well....Lantak lah kan, nak komen lebih-lebih pun tak elok rasanya...So pada yang dah baca post aku ni, so korang tahu la dah kan lagu handphone aku yang berbunyi time kelas puan Iffa...Not a weird song but qasidah song....okay?May Allah blessing you... (^^,)

No comments:

Post a Comment