Thursday, November 24, 2011

Memalukan negara

Aku harap page yang mengutuk Fakri Sarani ditutup..iaitu page fakri sarani rubbish...suka-suka hati dia je...Memalukan negara betul...Dah boleh dah kalau dia tukar kerakyatan...Malaysia dah menang pun nak kutuk-kutuk...Padahal yang kutuk tu pun kaki bangku..Mealukan negara betul...ecehhhh, marah la pula ek aku ni...of course la!hahahah.....
Normal la tu, ada masa diorang main ada mistake yang diorang buat...Bukan si Fakri tu jer, pemain lain pun ada buat salah kat padang...Cetek betul pemikiran...Senang kau jer la main bola wahai pengutuk...orang macam ni la yang buat sukan bola sepak tak dapat maju ke depan..Seriously penyokong Indonesia lagi bagus dari kau..sebabnya penyokong diorang tak kutuk pemain sendiri, diorang akan cari salah pemain lawan juga sebab diorang support tinggi pemain diorang even kalah pun..
So apa kata kita klik report jer page tu...cun kan?hahaha...Jom la buat..Actually Fakri punya goal yang melayakkan team Malaysia ke final tau..Tapi it’s okay la, dia dah kata dia tak kisah apa pun orang kutuk dia..yang penting dia dah sedaya upaya...Aku harap dia terus bersemangat...
Haihh..boleh tak nak minta mimpi main bola dengan Asra?Aku jadi keeper lepas tu dia tanduk bola macam masa lawan Indon tu...heheh...macam boleh jadi pelapis Amri Yahyah...Tandukan ajaib gitu....
perlawanan menentang syria tadi nampaknya Malaysia kalah..it's okay la, penat lagi kan...tapi second goal tu masalah sikit la..Muslim agak cuai sikit...Bukan nak salahkan dia just an opinion sahaja..;)..keletihan la tu agaknya..kesian diorang tapi takpe, rm 30000 menanti...haha
yang bestnya kan masa first goal,hampir semua pemain dia sujud syukur...Macam tu kan bagus..;)

3 comments:

  1. kalah menang adat permainan...cuma jgn amek mudah je n next time usaha lagi...kalau tak suka pages tu report je..heheee

    ReplyDelete
  2. Setuju. Fakri saarani cukup rajin kejar bola. Cuma dia banyak miss time depan gol.

    Tak perlulah kita calar imej die. Ong Kim Swee ada reason tersendiri kenapa dia pilih fakri

    ReplyDelete
  3. cik aisha, betul2...dah pon buat report...mge terhapus page tu...hahah

    mr Hakimi :thu xper..ong kim swee tu coach berpegalaman, mesti dia tahu yg terbaik buat team dia kan..Gara2 Fakri juga Malaysia lyak ke final..

    ReplyDelete