Wednesday, October 31, 2012

Aku dan Kau

Aku dan kau?erm..aku + kau = complicated...haha....Kita dan Dia je tahu macam mana perasaan yang kita alami. Even we are not meant to be together, aku tak pernah menyesal dengan apa yang jadi..Aku tak menyesal dengan perasaan yang datang walaupun bukan dipinta..Dan aku nak kau tahu if there's something precious that can't be thrown away..that is YOU..

Ego?Dah cukup ego yang ada aku buang jauh...whatever la yang penting semua ni mematangkan aku...Kadang-kadang aku terfikir mungkin ini balasan sebab suka pada sesuatu yang dah dimiliki..Tapi siapalah aku?Manusia biasa je kot yang tak dapat lari dari perasaan tu....Kalau aku doraemon senang sikit aku keluar alat dari poket untuk ubah hati aku..Hahaha..

Dah kenapa aku nak tiba-tiba buat cerita sedih..sejak bila pula blog aku jadi blog cintan cintun..Whatever!Bukan ke aku dah makin matang dekat situ?Hahaha..

kepada doktor peribadi aku, Mr. tuttttt...Nampaknya sakit aku dah tak ada yang nak check kan..Aku harap kau jaga kesihatan kau, gembira selalu okay?Hahah..Macam la kau akan baca kan?Ehhhh kalau boleh aku harap kau tak baca...Memalukan!Haha

rasanya tak salah kot blog aku sekali sekala jadi luahan rasa...bhahahaha..blog aku kot bukan blog orang lain..apa nak heran, ye dak?

No comments:

Post a Comment